Bygget på

SamAqua A/S

Ny platform skal forsyne private borgere, institutioner og erhvervskunder

Vores bidrag

  • Strategi og rådgivning
  • Prototype
  • Visuelt design
  • Udvikling

Platform og integrationer

  • Umbraco Cloud
  • Microsoft Azure
Besøg platformen
SamAqua

Et solidt online fundament til fordel for flere

SamAqua er et samarbejde mellem forsyningsselskaber i Danmark. De ønskede en samlet online platform med fælles rammer og stor fleksibilitet.

Derfor var en gennemarbejdet grundskabelon, kombineret med unikt design og funktionalitet, den ultimative løsning. Dette har dannet grundlag for en stærk baseline-model.

Med denne løsning kunne SamAqua samle alle deres selskaber på en fælles platform, med nødvendige funktioner som var til gavn for deres selskaber.

Prioritere og forventningsafstemme

Målet for workshoppen var at få identificeret de services, funktioner og skabeloner, som er til gavn for det brede ejerskab af SamAqua.

Målsætning er en vigtig brik

Den klare målsætning med udarbejdelse af en baseline, var at lave en fælles platform for SamAqua ejere.

Denne fælles platform skulle sikre en høj kvalitet af de enkelte selskabers hjemmesider og samtidig være en økonomisk besparelse, til gavn på den længere bane, ved fælles udvikling.

SA Wireframes

Input fra workshop bliver til wireframes

Med wireframes visualiseres ideer og tanker fra workshoppen.

Fælles platform. Unik identitet

Et fundament som er bygget indefra

Redaktørerne har god mulighed for at opbygge sider, målrettet deres målgrupper. Skabelonerne i baseline-modellen indeholder bl.a. en sorteringsguide, kortoversigt, FAQ-sektion, system til driftsmeddelelser mm.

Som redaktør er der ikke begrænsning for hvor og hvordan man vil præsentere indhold. Tværtimod, kan man opbygge unikke sidevisninger og samtidig bevare platformens DNA. 

Vil du høre mere?

Telefon

Når du kontakter Ecreo via formularen videregiver du dine informationer til Ecreo. Ved jobansøgninger deles dine oplysninger med Recruit IT ApS og HR-ON ApS, som vi anvender i forbindelse med vores ansættelsesforløb. Ecreo anvender alene dine oplysninger til at håndtere din forespørgsel.

Tag en snak med Casper

Casper

Casper Stendal

Partner