Fiberline

Ambitiøs platform åbner op for nye markeder

Profiler til hele Europa

Fiberline Building Profiles er specialister i kompositter og har verdens største webshop med CE-mærkede glasfiberprofiler. Fiberlines glasfiberprofiler kombinerer flere unikke fordele og er et omkostningseffektivt alternativ til andre traditionelle byggematerialer som beton, stål og træ. Med en unik holdbarhed og minimale vedligeholdelseskrav er glasfiber et mere bæredygtigt alternativ til fremtidens byggeri.

Citat

”Vi kan klart se en forskel på vores ordreindgang, og vi ser også et bredere scope i forhold til hvilke lande, der henvender sig til os. Vi har fået kunder fra flere forskellige segmenter, end vi tidligere har haft, og det er nyt for os at se, at den vifte har bredt sig ud. Det er fordi, vi har fået en bedre digital platform, som gør, at folk har nemmere ved at finde os”

Louise Dal Cowen

Head of Marketing & Ecommerce hos Fiberline Building Profiles

Citat

"Man føler som kunde, at man får en skræddersyet løsning. Derudover er de vildt dygtige håndværkere, og de er dygtige til at udvikle. Vi kommer nogle gange med nogle lidt anderledes input til, hvad vi godt kunne tænke os, at der blev udviklet. Det er det, der gør, at det er et godt samarbejde. Der er rum til, at man kan have fantasi nok til at skabe nogle endnu federe løsninger"

Louise Dal Cowen

Head of Marketing & Ecommerce hos Fiberline Building Profiles

Et stærkt fundament til fremtiden

Resultatet er et meget tæt og ærligt samarbejde. Fiberline har fået en helt ny platform, som sparer tid i hverdagen på opdatering og vedligehold. Det har også givet Fiberline mulighed for at skalere platformen til flere lande, hvor bl.a. Sverige og Polen er blevet nye markeder. Og sidst, men ikke mindst, har det givet Fiberline tryghed til at lægge alle deres produkter online og ikke kun et smalt sortiment, uden at gå på kompromis med performance.

Martin Saaby
Skal vi styrke din digitale forretning?
Vores Business Developer, Martin Saaby, er altid klar på en indledende snak

Giv Martin et kald

eller send ham en mail

Partnerskaber
Strategiske e-handelsløsninger og
kundeportaler baseret på
Din strategiske udviklingspartner

Ecreo

Stærmosegårdsvej 8

5230 Odense M

+45 70 23 71 71

info@ecreo.dk

CVR 30 70 82 53