Bygget på

Tæt samarbejde sikrer konstant udvikling

Kundens oplevelse er altid i højsædet hos 3C Retail

Platform og integrationer

  • Umbraco
  • Microsoft Azure
  • Dynamics AX

Den fynske virksomhed 3C Retail har været et særdeles velkendt brand i Danmark i fire årtier, hvor 3C Retail har udviklet sig fra kun at udleje vaskemaskiner over telefonen til at være en online-virksomhed, der er blandt de stærkeste spillere på det danske marked, når det kommer til leasing og finansiering, igennem datterselskaber som L'EASY og Facit Bank. 

En stor del af hemmeligheden bag 3CRetails succes ligger i omstillingsparatheden, og det gælder ikke mindst i virksomhedens online-løsninger, hvor Ecreo i en årrække har stået for at levere den platform, som skulle hjælpe 3C Retails kunder i mål. 

Det betyder, at online manager Mike Odgaard Sørensen har en ugentlig arbejdsdag sammen med udviklerne hos Ecreo, for at sikre, at alt går, som det skal, og at den aktuelle udvikling er i tråd med 3C Retails behov. 

"Vores første løsning var udviklet fra grunden specifikt til vores behov, og den opfyldte som udgangspunkt alle krav, lige som platformen var klippestabil. Vi har faktisk stadig nogle projekter kørende. Men vi ønskede en mere universel og mere fremtidssikret løsning, og det fik vi med Umbraco. Vi har stadig Ecreo som leverandør, men der er mange flere udviklere, der kan finde ud af Umbraco, og derfor er vi ikke sårbare nu, hvis Anders eller Brian holder ferie," siger Mike Odgaard Sørensen med et smil. 

10985 1600 33B0299f F98b 4D29 91D0 7C4752b12f1d IMG 3557

Dynamisk udvikling er et must 

Ifølge Mike Odgaard Sørensen opererer 3C Retail i et marked, der aldrig står stille, og det betyder, at der altid er nye idéer og opgaver, som skal diskuteres med udviklerne. 

"Kunden er kongen hos os. Vi gør alt, hvad vi kan for at give vores kunder den bedste oplevelse, og for at køre alle processer ordentligt. Det betyder dels, at vi hele tiden skal være obs på, at alt skal være optimeret, og at maskinrummet skal fungere så godt som muligt for kunden," siger Mike Odgaard Sørensen, som understreger, at 3C Retails website aldrig bliver færdigt. 

"Det er en dynamisk størrelse, og derfor er det også ekstremt vigtigt, at vi har et brandvarmt samarbejde med Ecreo. De kender vores forretning helt ind til benet, og derfor kan de give os værdifuld sparring i forhold til faldgruber og muligheder i vores udvikling." 

Vil du høre mere?

Telefon

Når du kontakter Ecreo via formularen videregiver du dine informationer til Ecreo. Ved jobansøgninger deles dine oplysninger med Recruit IT ApS og HR-ON ApS, som vi anvender i forbindelse med vores ansættelsesforløb. Ecreo anvender alene dine oplysninger til at håndtere din forespørgsel.

Tag en snak med Martin

Martin Saaby

Martin Saaby

Business Developer