Strategi & kultur

Vi samler ikke kun på glade kunder men også glade kollegaer

Vores kultur driver vores ambitioner

De høje ambitioner for vores kunder og for Ecreo hænger uløseligt sammen med vores kultur. Siden vi åbnede dørene for 17 år siden, har vores vision været at skabe en arbejdsplads med ét klart mål: At være vores kunders foretrukne udviklingspartner.

I et tæt og ærligt samarbejde udvikler vi løsninger, der giver værdi for vores kunder, og som optimerer og udvikler deres forretning. En vision, der bygger videre på vores kultur, hvor fællesskab, samarbejde og engagement er fundamentet.

Citat

”Der er en kultur, hvor folk rigtig gerne vil blive bedre og lære af hinanden og skabe de bedste løsninger for vores kunder. Vi sidder ofte fysisk ude hos mange af vores kunder, og det gør bare, at man får en følelse af, at vores kunder er kollegaer på lige fod med vores Ecreo-kollegaer”

Sara Fredskov Munch

Project Manager hos Ecreo

Citat

”I stedet for at man bare er et lillebitte tandhjul i en stor maskine, så er man med hele vejen rundt. Og det gør, at man føler meget større ejerskab over vores fælles succes”

Mikkel Secher

Solution Architect hos Ecreo

Vores hjerter banker for …

Kom med ind i hjertet af Ecreo, når vores kollegaer fortæller, hvad vores kultur betyder for dem. Og ikke mindst hvorfor den smitter af og har betydning for det tætte samarbejde med vores kunder.

Klik play og find ud af, hvad vores hjerter banker for

Boblerne i vores postevand

Vi er sociale, og vi elsker det. For hvem ville ikke det med sådan en flok fabelagtige kollegaer!

We would love you to connect

Bliv en del af vores fællesskab! Følg os på de sociale medier for en godt blandet pose af e-handelstrends, spændende nyheder, fejringer og bag-scenen-sjov.

Partnerskaber
Strategiske e-handelsløsninger og
kundeportaler baseret på
Din strategiske udviklingspartner

Ecreo

Stærmosegårdsvej 8

5230 Odense M

+45 70 23 71 71

info@ecreo.dk

CVR 30 70 82 53