Pressemeddelelse

Endnu et stærkt årsregnskab med betydelig vækst

Ecreo præsenterer endnu et stærkt årsregnskab med betydelig vækst

 

Udviklingshuset Ecreo kan igen se tilbage på et succesfuldt år med markant vækst både i omsætningen og på bundlinjen. Med et 2023-regnskab, der viser, at bundlinjen efter skat er vokset med 57 procent til 1,9 millioner, og en bruttofortjeneste, der er vokset med 33 procent til 17,9 millioner i forhold til året før, fortsætter Ecreo den positive udvikling.

 

"Vi er stolte over, at vi igen er lykkedes med at realisere en betydelig vækst, samtidig med at vi har en sund og solid forretning. Vi står et godt sted med en klar strategi, hvor vi ikke er tvunget til konstant at skaffe nye kunder og projekter. Vores strategi er langsigtet, og det handler i høj grad om at sikre det rigtige match mellem os og vores kunder” siger direktør og medejer Casper Stendal.

 

Medarbejderstaben hos Ecreo er i 2023 vokset fra 26 til 31 kollegaer, og der er i perioden også kommet flere nye kunder ombord. Men ifølge Casper Stendal er det ikke antallet af nye kollegaer eller kunder, der er det vigtigste:

 

Det vigtigste er, at vores kunder og kollegaer har det godt. Det gør vi bedst ved at sikre det rigtige match, inden vi ansætter nye kollegaer eller bringer nye kunder ombord. Det giver en langt mere stabil og forudsigelig forretning, når vi arbejder langsigtet, forklarer han.


 

Det kræver en klar strategi at få digital succes

Ecreo betegner i dag sig selv som strategisk udviklingspartner med kernekompetencer inden for e-handel og kundeportaler. Kundelisten tæller bl.a. store – og meget forskellige – virksomheder som Orifarm, Alumeco, Dansani, Odense ZOO, HJHansen Recycling, L'EASY, Popermo og Danske Rederier.

 

Der er både et stort potentiale og et stort behov for, at virksomheder tænker mere strategisk omkring deres digitale løsninger. Det strategiske samarbejde med vores kunder er lige så vigtigt som det første projekt, vi løser for en kunde. Man skaber ikke en stærk digital forretning med et enkelt projekt; det kræver en mere strategisk tilgang med løbende udvikling og investeringer for at få langsigtet succes” siger Casper Stendal, der understreger, at den rette balance mellem strategi og teknologi er vigtig at få på plads.

 

Det giver sjældent mening at udvikle en ny digital løsning helt fra bunden. Derfor arbejder vi med standardsystemer fra Umbraco, Struct PIM, BigCommerce og Relewise, som vi tilpasser og binder sammen med kundernes øvrige systemer. Vi fokuserer på relativt få systemer, der er fleksible og kan skalere. Til gengæld har vi en klar ambition om, at vi vil være den bedste udviklingspartner på de systemer, vi arbejder med” siger Casper Stendal og uddyber de faglige ambitioner.

 

"Standardsystemer og AI-værktøjer hjælper os med at arbejde mere effektivt, men vores vigtigste ressource er helt ubetinget vores dygtige kollegaer, der har mange års erfaring og dyb indsigt i de systemer, som vi arbejder med og samtidig kan koble den indsigt til vores kunders forretning. Det er kernen i vores forretning og vores største motivation" afslutter Casper Stendal.

Casper Stendal 2
Andre artikler
Hvor resilient er din virksomhed?
artikler Hvor resilient er din virksomhed?

Og hvorfor er det et vigtigt parameter, når det kommer til at øge din virksomheds værdi markant? Dét giver Michael Wilkens dig svaret på i denne artikel.

Læs mere
Ét spørgsmål fra bestyrelsen fik stor betydning
artikler Ét spørgsmål fra bestyrelsen fik stor betydning

Læs med og find ud af, hvorfor en gul post-it endte med at definere den ambition og det pejlemærke, som vi hver dag arbejder for at indfri.

Læs mere
Umbraco MVP status for femte år i træk
artikler Umbraco MVP status for femte år i træk

I de fleste brancher deler man ikke ud af sine guldkorn til konkollegaerne, men for vores Tech Lead Søren er det netop dét, der gør Umbracos Community unikt.

Læs mere
Nyeste insights
Mød os på E-handelskonferencen
events Mød os på E-handelskonferencen

Kom med og bliv inspireret af de nyeste trends og tendenser inden for e-handel, når Dansk Erhverv inviterer til årets største e-handelskonference.

Læs mere
Hvor resilient er din virksomhed?
artikler Hvor resilient er din virksomhed?

Og hvorfor er det et vigtigt parameter, når det kommer til at øge din virksomheds værdi markant? Dét giver Michael Wilkens dig svaret på i denne artikel.

Læs mere
Skalerbar e-handel med BigCommerce
videoer Skalerbar e-handel med BigCommerce

I denne udgave af Morgenkoppen dykker vi ned i mulighederne med BigCommerce som e-handelsplatform.

Læs mere
Casper
Skal vi styrke din digitale forretning?
Vores partner, Casper Stendal, er altid klar på en indledende snak

Giv Casper et kald

eller send ham en mail

Din strategiske udviklingspartner

Ecreo

Stærmosegårdsvej 8

5230 Odense M

+45 70 23 71 71

info@ecreo.dk

CVR 30 70 82 53