morgenkoppen

Skalerbar e-handel med BigCommerce

Se eller gense Morgenkoppen BigCommerce Edition


Hvis du ikke havde mulighed for at være med, da Martin Saaby havde besøg af Theis Vedel fra BigCommerce den 16. juni i Morgenkoppen hos Ecreo – eller du bare ønsker at gense udsendelsen, kan du se med her.

 

Hvis du hellere vil læse spørgsmålene og svarene, så kan du se nedenfor, hvor vi har samlet de vigtigste nedslag fra udsendelsen:

 

Hvad er BigCommerce egentlig?

BigCommerce er et SaaS-produkt, altså Software as a Service. Men hvor SaaS-løsninger traditionelt har været helt lukkede systemer, har BigCommerce adskilt sig helt tilbage fra 2014 ved at fokusere skarpt på e-handelsdelen, og samtidig være åben på en måde, som betyder at ca. 95 procent af de ting, man kan med platformen, dem kan man også tilgå gennem API’er.

 

Og modsat OpenSource-filosofien, så betyder SaaS, at alt hvad der er af opgraderinger og nye features, er en del af pakken. Du betaler en månedlig pris, og til gengæld sørger vi for, at alle services er sikre, opdaterede og klar.

 

Er BigCommerce både til B2B og B2C

Absolut, og især hybridmodellen. Man kan sige, at det er født som et B2C-produkt, men det har udviklet sig med tiden. De forventninger man har fra B2C med, at det skal være nemt og hurtigt, og at systemet skal kunne huske, hvad brugerne gør, er med. Og samtidig har vi en decideret B2B Edition, og vi har dedikeret meget af vores tid til business-delen.

 

Kan man være for lille til BigCommerce?

Det hele er der. Man kan sige, at kunderejsen ligger online. Vi startede som B2C, og hvis du har lyst til at lægge ud med den lille løsning, hvor du selv sørger for det hele med de moduler, der er stillet til rådighed, kan du det. Og så kan løsningen vokse med kunden, så hvis projektet bliver en kæmpe succes, så er alle tænkelige skaleringer til rådighed i boksen.

 

Se hele Morgenkoppen og bliv meget klogere

Andre videoer
Bliv klogere på Struct PIM
videoer Bliv klogere på Struct PIM

Se med, når Morgenkoppen denne gang byder på en introduktion til Struct PIM med Sales Partner specialist, Per Orloff, fra Struct.

Læs mere
Generelt om Umbraco
videoer Generelt om Umbraco

I denne udgave af Morgenkoppen har vi brygget et afsnit om de generelle fordele ved Umbraco og de nyeste releaset i version 11.

Læs mere
Introduktion til composable commerce
videoer Introduktion til composable commerce

Se med, når Martin gør dig klogere på begrebet composable commerce, og hvorfor det er det nye sort.

Læs mere
Nyeste insights
Endnu et stærkt årsregnskab med betydelig vækst
artikler Endnu et stærkt årsregnskab med betydelig vækst

Udviklingshuset Ecreo kan igen se tilbage på et succesfuldt år med markant vækst både i omsætningen og på bundlinjen.

Læs mere
Mød os på E-handelskonferencen
events Mød os på E-handelskonferencen

Kom med og bliv inspireret af de nyeste trends og tendenser inden for e-handel, når Dansk Erhverv inviterer til årets største e-handelskonference.

Læs mere
Hvor resilient er din virksomhed?
artikler Hvor resilient er din virksomhed?

Og hvorfor er det et vigtigt parameter, når det kommer til at øge din virksomheds værdi markant? Dét giver Michael Wilkens dig svaret på i denne artikel.

Læs mere
Martin Saaby
Skal vi styrke din digitale forretning?
Vores Business Developer, Martin Saaby, er altid klar på en indledende snak

Giv Martin et kald

eller send ham en mail

Din strategiske udviklingspartner

Ecreo

Stærmosegårdsvej 8

5230 Odense M

+45 70 23 71 71

info@ecreo.dk

CVR 30 70 82 53