Umbraco

Umbraco - en stærk platform til din digitale forretning

Med Umbraco som fundament for dit digitale univers eller e-handelsløsning får du fuld fleksibilitet, skalerbarhed og en redaktøroplevelse ud over det sædvanlige. Et brugervenligt og fremtidssikret CMS, der gør det let og enkelt at administrere indhold på tværs af kanaler.

Kærlighed ved første klik
Open Source
Open Source
Ingen licensomkostninger og fuld adgang til kildekoden
Umbraco Cloud
Umbraco Cloud
Din tryghedsgaranti med automatiske sikkerhedsopdateringer og Cloudflarebeskyttelse
Brugervenlig Redaktoroplevelse
Brugervenlig redaktøroplevelse
Opret og rediger dit digitale content med fuld redaktionel frihed
Åbent API
Åbent API
Integrer let til andre systemer og resten af din forretning
Stærkt Community
Stærkt community
+200.000 udviklere på verdensplan bidrager til platformen
Fuld Fleksibilitet
Fuld fleksibilitet
Tilpas til netop dine behov og din forretning
Microsoft .NET
Microsoft .NET Core
Det mest udbredte .NET CMS i verden

The CMS that fits you

Umbraco er det mest udbredte .NET CMS i verden, anerkendt for dets brugervenlighed og fleksibilitet, der gør det muligt at tilpasse til lige netop dine behov og din forretning. Med Umbraco får du et skalerbart og fremtidssikret CMS, der gør det let og enkelt for dig at administrere indhold på tværs af kanaler. CMS’et giver dig en yderst brugervenlig redaktionel oplevelse, der gør det til en leg at vedligeholde og udbygge dit digitale univers med nyt lækkert indhold og ikke mindst på en måde, der løfter brugerrejsen. Det er med andre ord; the CMS that fits you, not the other way around.

 

Umbracocms
Citat

”Det er længe siden, at vi tog Umbraco ind i huset første gang, men det gav mening at få Umbraco ind under huden, fordi det giver os som forretning meget mere fleksibilitet end det, som vi ellers har haft”

Mike Odgaard Sørensen

Online Manager hos 3C Retail

citat

”Umbraco er den grønne LEGO-plade, når vi bygger digitale løsninger med lang levetid. Med fokus på stabilitet, fleksibilitet, brugervenlighed og skalerbarhed findes der ikke en bedre platform end Umbraco, når man kender platformen og sætter klodserne rigtigt fra starten”

Casper Stendal

Partner hos Ecreo

Umbraco Commerce

Som den nyeste udvidelse til platformen har Umbraco lanceret Umbraco Commerce. En fleksibel og skalerbar e-commerceløsning specialdesignet til at integrere med Umbraco CMS. Med Umbraco Commerce får du en brugervenlig og sikker løsning, der kan tilpasses din forretning på tværs af markeder, lande, sprog, valutaer og meget mere. Løsningen kommer med en lang række af designfunktioner og et yderst brugervenligt og intuitivt interface, der gør det nemt og overskueligt for dig at skabe en brugerrejse, der indfrier dine kunders behov samtidig med, at du indfrier dine KPI’er. 

Bliv klogere på Umbraco

Et kig ind i fremtiden med Umbraco
videoer Et kig ind i fremtiden med Umbraco

Denne gang består Morgenkoppen af et kig ind i fremtiden med Umbraco og en snak om deres roadmap og opgraderingsstrategi.

Læs mere
Generelt om Umbraco
videoer Generelt om Umbraco

I denne udgave af Morgenkoppen har vi brygget et afsnit om de generelle fordele ved Umbraco og de nyeste releaset i version 11.

Læs mere
Umbraco MVP status for femte år i træk
artikler Umbraco MVP status for femte år i træk

I de fleste brancher deler man ikke ud af sine guldkorn til konkollegaerne, men for vores Tech Lead Søren er det netop dét, der gør Umbracos Community unikt.

Læs mere
Casper
Skal vi styrke din digitale forretning?
Vores partner, Casper Stendal, er altid klar på en indledende snak

Giv Casper et kald

eller send ham en mail

Partnerskaber
Strategiske e-handelsløsninger og
kundeportaler baseret på
Din strategiske udviklingspartner

Ecreo

Stærmosegårdsvej 8

5230 Odense M

+45 70 23 71 71

info@ecreo.dk

CVR 30 70 82 53