Artikel

Umbraco MVP-status for femte år i træk

For femte år i træk har Søren Kottal fra Ecreo fået MVP-status i Umbracos fællesskab


I de fleste brancher ligger det ikke lige til højrebenet frit og kvit at dele ud af sine guldkorn til konkollegaerne, men for vores Tech Lead, Søren Kottal, er det netop dét, der gør Umbracos community unikt. Et community og stærkt fællesskab, som udviklere over hele verden gør brug af, når både udfordringer og løsninger på indviklede problemstillinger bliver delt og ikke mindst løst.

Dét og meget mere satte Søren ord på, da Erhverv+ var forbi til en snak.

 

Uddrag fra artiklen

Der er næppe mange brancher, hvor man bliver opmuntret til og belønnet for åbent at dele sine forretningshemmeligheder med konkurrenterne og lægge forkromede løsninger på indviklede problemer ud, så andre kan kopiere dem og slippe for besværet med at nå derhen. 

 

Men sådan er det, når man arbejder med den fynsk udviklede it-platform Umbraco, som Søren Kottal fra Ecreo er ekspert i. 

 

Platformen er en såkaldt Open Source-platform, hvor fællesskabet omkring systemet fylder enormt meget. Ikke kun i forbindelse med den årlige Codegarden-festival, som it-udviklere fra hele verden hvert år rejser til Odense for at deltage i, men også i hverdagen, hvor man åbent diskuterer sine faglige udfordringer og hjælper hinanden med løsninger på dem. 

 

I det fællesskab spiller Søren Kottal en ikke ubetydelig rolle.

 

Da han kom til Ecreo for 10 år siden, havde han ellers ikke arbejdet med Umbraco, men han blev hurtigt begejstret for systemet, og de seneste fem år er han blevet belønnet med titlen som MVP - Most Valuable Person - og tidligere på sommeren fik han desuden årets Umbraco Award for bedste udvidelse til systemet.

 

"Det er udnævnelser, som jeg er stolt af. Der er omkring 80, som på verdensplan har MVP-status. Det gælder både udviklere og folk, der generelt er hjælpsomme eller skriver dokumentation. Vi hjælper hinanden meget, og man ved godt, at den hjælp, man giver ud, kommer mange gange igen" siger Søren Kottal. 

 

Læs hele artiklen her

Søren Kottal
Andre artikler
Hvor resilient er din virksomhed?
artikler Hvor resilient er din virksomhed?

Og hvorfor er det et vigtigt parameter, når det kommer til at øge din virksomheds værdi markant? Dét giver Michael Wilkens dig svaret på i denne artikel.

Læs mere
Ét spørgsmål fra bestyrelsen fik stor betydning
artikler Ét spørgsmål fra bestyrelsen fik stor betydning

Læs med og find ud af, hvorfor en gul post-it endte med at definere den ambition og det pejlemærke, som vi hver dag arbejder for at indfri.

Læs mere
Nyeste insights
Endnu et stærkt årsregnskab med betydelig vækst
artikler Endnu et stærkt årsregnskab med betydelig vækst

Udviklingshuset Ecreo kan igen se tilbage på et succesfuldt år med markant vækst både i omsætningen og på bundlinjen.

Læs mere
Mød os på E-handelskonferencen
events Mød os på E-handelskonferencen

Kom med og bliv inspireret af de nyeste trends og tendenser inden for e-handel, når Dansk Erhverv inviterer til årets største e-handelskonference.

Læs mere
Hvor resilient er din virksomhed?
artikler Hvor resilient er din virksomhed?

Og hvorfor er det et vigtigt parameter, når det kommer til at øge din virksomheds værdi markant? Dét giver Michael Wilkens dig svaret på i denne artikel.

Læs mere
Martin Saaby
Skal vi styrke din digitale forretning?
Vores Business Developer, Martin Saaby, er altid klar på en indledende snak

Giv Martin et kald

eller send ham en mail

Din strategiske udviklingspartner

Ecreo

Stærmosegårdsvej 8

5230 Odense M

+45 70 23 71 71

info@ecreo.dk

CVR 30 70 82 53