Artikel

Ét spørgsmål fra bestyrelsen fik stor betydning

Sedlen med vækstambitioner blev krøllet sammen

Når en gul post-it ender med at definere den ambition og det pejlemærke, som vi hver dag arbejder for at indfri. 


Vi har haft fint besøg af Trine Grauholm fra Erhverv+ til en snak om det, der til daglig driver os som udviklingshus, nemlig at være Danmarks bedste til Umbraco! Men hvorfor netop dét blev ambitionen, hvilken betydning det har haft for vores vækst og hvorfor selvledelse er et vigtigt parameter for os og vores kunder, kan du læse meget mere om i artiklen.

 

Uddrag fra artiklen

De to iværksættere Casper Stendal og Anders Wind krøllede under det allerførste bestyrelsesmøde i Ecreo den gule post-it-seddel med ambitionen om at nå 40 mand sammen for i stedet udelukkende at fokusere på fagligheden og ambitionen om at være de bedste til at skabe digitale løsninger inden for netop deres felt. Alligevel er væksten kommet, og det klare fokus på fagligheden har været helt afgørende, vurderer de to ejere.

 

Nogle gange kan ét simpelt spørgsmål sætte retning langt ind i fremtiden. Også selv om svaret er indlysende og uden den mindste snert af tvivl. 

 

Det gjorde det i hvert fald for Casper Stendal og Anders Wind fra Ecreo, da de tilbage i 2016 skulle forklare virksomhedens første bestyrelse om deres ambitioner og drømme. På en tavle i mødelokalet hang en række gule sedler, og på en af dem havde Casper Stendal skrevet '40 mand'.

 

Det affødte et spørgsmål, som de to barndomskammerater og stiftere dengang fandt irriterende, men som de i dag kalder 'super skarpt': Hvad er vigtigst - at I vækster og bliver mange medarbejdere, eller at I er sindssygt gode til det, I laver?

 

Hverken Casper Stendal eller Anders Wind var det mindste i tvivl. Det vigtigste for dem og deres kollegaer har altid været at være dygtige til deres håndværk og skabe de bedste løsninger for kunderne, og siden det første bestyrelsesmøde har det derfor været omdrejningspunktet for virksomhedens aktiviteter. 

 

Alligevel - eller måske netop derfor - er Ecreo vækstet. Ikke med raketfart, men støt og roligt, så virksomheden i 2022 oplevede en vækst i bruttofortjenesten på 30 procent og i dag er oppe på 30 medarbejdere.

 

Bestyrelsens pointe var, at vi er nødt til at fokusere vores energi mod et fælles mål, som giver mening på et lidt dybere plan. Lykkedes vi først med det, så kommer væksten også. Men rækkefølgen og den skarpe prioritering har været vigtig, understreger Casper Stendal. 

 

Læs hele artiklen her

Casper Og Anders 1
Andre artikler
Hvor resilient er din virksomhed?
artikler Hvor resilient er din virksomhed?

Og hvorfor er det et vigtigt parameter, når det kommer til at øge din virksomheds værdi markant? Dét giver Michael Wilkens dig svaret på i denne artikel.

Læs mere
Umbraco MVP status for femte år i træk
artikler Umbraco MVP status for femte år i træk

I de fleste brancher deler man ikke ud af sine guldkorn til konkollegaerne, men for vores Tech Lead Søren er det netop dét, der gør Umbracos Community unikt.

Læs mere
Nyeste insights
Endnu et stærkt årsregnskab med betydelig vækst
artikler Endnu et stærkt årsregnskab med betydelig vækst

Udviklingshuset Ecreo kan igen se tilbage på et succesfuldt år med markant vækst både i omsætningen og på bundlinjen.

Læs mere
Mød os på E-handelskonferencen
events Mød os på E-handelskonferencen

Kom med og bliv inspireret af de nyeste trends og tendenser inden for e-handel, når Dansk Erhverv inviterer til årets største e-handelskonference.

Læs mere
Hvor resilient er din virksomhed?
artikler Hvor resilient er din virksomhed?

Og hvorfor er det et vigtigt parameter, når det kommer til at øge din virksomheds værdi markant? Dét giver Michael Wilkens dig svaret på i denne artikel.

Læs mere
Martin Saaby
Skal vi styrke din digitale forretning?
Vores Business Developer, Martin Saaby, er altid klar på en indledende snak

Giv Martin et kald

eller send ham en mail

Din strategiske udviklingspartner

Ecreo

Stærmosegårdsvej 8

5230 Odense M

+45 70 23 71 71

info@ecreo.dk

CVR 30 70 82 53