Bygget på

IntraVAT

En hjemmeside til at understøtte deres nye identitet, brand og navn.

Vores bidrag

  • Strategi og rådgivning
  • Prototype
  • Visuelt design
  • Udvikling

Platform og integrationer

  • Umbraco Cloud
  • Microsoft Azure
Besøg platformen
Intravat Visuel Design 01

Stærkt forarbejde resulterer i solid løsning

IntraVAT er et datterselskab i LEMAN koncernen, som har specialiseret sig i momsrepræsentation i Norge, Schweiz og EU. De havde brug for en ny hjemmeside til at understøtte deres nye identitet, brand og navn, og de havde selv lavet en skitse med idéer til deres kommende site.

IntraVAT og Ecreo startede samarbejdet med en workshop, hvor vi sammen lagde grundstenene for deres nye hjemmeside med udgangspunkt i deres målgrupper, indhold og struktur.

IMG 0079

Afstemningsrunde

Steen fra IntraVAT afgiver sin stemme på funktionalitet og behov til workshoppen.

Et forløb med udgangspunkt i kunden

IntraVAT stillede med medarbejdere fra forskellige afdelinger, hvilket gav en super god dynamik, da vi på den måde fik inputs fra hele organisationen.

Værdien af en workshop stiger voldsomt, når flere forskellige faggrupper deltager, da vi på den måde kommer omkring alle de forskellige kontaktpunkter og behov, organisationen oplever hos slutkunden. På den måde kan vi i sidste ende lave en bedre løsning med fokus på brugernes behov og oplevelse.

De forstod at lytte til vores behov, zoome ind på, hvem vi er, og hvad vi ønsker.

Signe Borup, Direktør hos IntraVAT

Sine Borup

Direktør hos IntraVAT

Prototype af tanker og idéer

Efter workshoppen udarbejdede Ecreo en prototype af hjemmesiden. Vi gennemgik og tilpassede prototypen i tæt samarbejde med IntraVAT, inden vi fortsatte med det visuelle design og udviklingen af sitet.

Den løbende dialog og forventningsafstemning mellem os og kunden gjorde, at vi lavede de rette justeringer løbende. Det resulterede i en gennemarbejdet løsning til gavn for både IntraVAT samt deres eksisterende og potentielle kunder.

Intravat Wireframes

Wireframes

Et udsnit af vores indledende stregtegninger, som lagde grund for prototypen.

Umbraco som fundament

Umbraco danner et solidt fundament for IntraVATs nye platform. Siden er simpelt bygget op og kan nemt udbygges.

Desuden er det nemt at arbejde med tekst og billeder i Umbraco, hvilket er en stor fordel, når man, som IntraVAT, selv skal stå for drift og løbende opdatering af indholdet.

IntraVATs nye hjemmeside understøtter virksomhedens nye identitet, brand og navn. Sitet er fremtidssikret og kan til enhver tid udbygges med flere funktioner.

De er bund reelle og prøver ikke at sælge os en Ferrari, når alt, vi behøver, er en Ford Focus.

Signe Borup, Direktør hos IntraVAT

Sine Borup

Direktør hos IntraVAT

Vil du høre mere?

Telefon

Når du kontakter Ecreo via formularen videregiver du dine informationer til Ecreo. Ved jobansøgninger deles dine oplysninger med Recruit IT ApS og HR-ON ApS, som vi anvender i forbindelse med vores ansættelsesforløb. Ecreo anvender alene dine oplysninger til at håndtere din forespørgsel.

Tag en snak med Martin

Martin Saaby

Martin Saaby

Business Developer