Bygget på

Fjernvarme Fyn

Fynsværket pumper digitaliseringen ud i rørene

Vores bidrag

  • Strategi og rådgivning
  • Prototype
  • Visuelt design
  • Udvikling

Platform og integrationer

  • Umbraco Cloud
  • Microsoft Azure
Besøg hjemmeside
3637473 1200 0 0 62 3000 1875 2

Stærkt forarbejde resulterer i solid løsning

IntraVAT er et datterselskab i LEMAN koncernen, som har specialiseret sig i momsrepræsentation i Norge, Schweiz og EU. De havde brug for en ny hjemmeside til at understøtte deres nye identitet, brand og navn, og de havde selv lavet en skitse med idéer til deres kommende site.

IntraVAT og Ecreo startede samarbejdet med en workshop, hvor vi sammen lagde grundstenene for deres nye hjemmeside med udgangspunkt i deres målgrupper, indhold og struktur.

FF Front

De forstod at lytte til vores behov, zoome ind på, hvem vi er, og hvad vi ønsker.

Signe Borup, Direktør hos IntraVAT

Sine Borup

Direktør hos IntraVAT

Prototype af tanker og idéer

Efter workshoppen udarbejdede Ecreo en prototype af hjemmesiden. Vi gennemgik og tilpassede prototypen i tæt samarbejde med IntraVAT, inden vi fortsatte med det visuelle design og udviklingen af sitet.

Den løbende dialog og forventningsafstemning mellem os og kunden gjorde, at vi lavede de rette justeringer løbende. Det resulterede i en gennemarbejdet løsning til gavn for både IntraVAT samt deres eksisterende og potentielle kunder.

Umbraco som fundament

Umbraco danner et solidt fundament for IntraVATs nye platform. Siden er simpelt bygget op og kan nemt udbygges.

Desuden er det nemt at arbejde med tekst og billeder i Umbraco, hvilket er en stor fordel, når man, som IntraVAT, selv skal stå for drift og løbende opdatering af indholdet.

IntraVATs nye hjemmeside understøtter virksomhedens nye identitet, brand og navn. Sitet er fremtidssikret og kan til enhver tid udbygges med flere funktioner.

Klar på at komme i gang?

Når du kontakter Ecreo via kontaktformularen videregiver du dine information til Ecreo. Ecreo anvender dine oplysninger til at svare dig, hvilket du kan læse mere om i vores privatlivspolitik.

Tag en snak med Martin

Martin Saaby

Martin Saaby

Forretningsudvikler