Bygget på

Frie

Digitalisering gør arbejdet sjovere

Vores bidrag

  • Strategi og rådgivning
  • Prototype
  • Visuelt design
  • Udvikling

Platform og integrationer

  • Microsoft Azure
  • Umbraco
  • Dynamics CRM
  • KMD Føniks
Besøg platformen
Samtale mellem ansatte ved Frie

Et digitalt løft

FRIE - Fagforening og a-kasse har taget de innovative skridt i retningen mod en samlet digitalisering af deres løsninger. Den nye hjemmeside og medlemsportal "Mit FRIE" har begge fået en makeover samt flere hestekræfter under hjelmen.

FRIE står tilbage med et færdigt produkt hvor fokus har været at matche den enkelte kundes behov.

Workshoppen skaber en solidt fundament

Vores workshop lægger grundstenene, både til samarbejdet og det færdige projekt.

Vi evaluere målgrupper, deres behov og interne ønsker, som bliver prioriteret i fællesskab. For at sætte rammen for første version af en ny lancering. Hvad skal med nu? Hvad kan vente? Hvordan skaber vi værdi for brugerne?

Casper og Nickolaj faciliterer workshop hos FRIE

Fokuseret omkring målgrupper og deres behov, for at skabe et solidt afsæt til informationsarkitektur, prototype, design og udvikling.

Fuld integration til CRM og medlemsplatformen Føniks fra KMD

FRIE - Fagforening og a-kasse styrker det frie valg med en medlemsportal, hvor brugerne kan administrere deres medlemsskab, læse digital post, indsende dokumentation og meget mere. Alt sammen fuldt integreret med de bagvedliggende systemer som Dynamics CRM og medlemsplatformen Føniks fra KMD. Lige fra indmeldelse til selvbetjening og Single-Sign-On login med NemID.

Oversigt

Fokus på forskellige kundetyper

To forskellige kundetyper skal rammes forskelligt – FRIES produkter er både for lønmodtagere og selvstændige. Forskellige personas kræver differentiering i indhold, produkter og struktur.

Fælles for dem begge, er den tryghed som FRIE giver både eksisterende og nye potentielle medlemmer, gennem et højt service niveau, som bl.a. afspejles i en vanvittig
 flot og imponerede rating på Trustpilot.

Oversigt (1)

Klar på at komme i gang?

Når du kontakter Ecreo via formularen videregiver du dine informationer til Ecreo. Ved jobansøgninger deles dine oplysninger med Recruit IT ApS og HR-ON ApS, som vi anvender i forbindelse med vores ansættelsesforløb. Ecreo anvender alene dine oplysninger til at håndtere din forespørgsel.

Tak for din henvendelse

Mange tak for din interesse! Vi bestræber os på at vende tillbage til dig, indenfor én arbejdsdag.

Har du spørgsmål til Casper?

Casper

Casper Stendal

Partner