Hvad er en PIM?

Kategori

  • #Struct PIM

Dato

21. maj 2021

Se også

PIM står for Product Information Management, og bruges til at håndtere store mængder data. En PIM kan indeholde rigtig mange informationer omkring produktdata. 

Med en PIM kan man automatiserer en masse manuelle processer som prisliste generering, kundespecifikke data, sprogversioneret tekster osv. Derudover vil alle disse informationer kun skulle opdateres et sted, og man slipper derfor for at skulle opdatere hvert enkelt.

PIM'en tager nogle data fra ERP'en, de data kan man berige med sprogversioner, billeder, og andet visuelt materiale på produkterne. Man sidder og arbejder i PIM'en, og beriger og vedligeholder data ét sted. Kommer der et nyt billede, så ændre man det i PIM'en, så vil det løbe ud i app, katalog, webshop og website. Det samme med tekster, er der en stavefejl, er det et sted man retter det, og så er det rettet på alle platforme. 

Tag fat i Martin herunder hvis du vil høre endnu mere om PIM eller besøg vores side om Struct PIM, for at blive endnu klogere på hvordan du kan bruge en PIM.

Når du kontakter Ecreo via formularen videregiver du dine informationer til Ecreo. Ved jobansøgninger deles dine oplysninger med Recruit IT ApS og HR-ON ApS, som vi anvender i forbindelse med vores ansættelsesforløb. Ecreo anvender alene dine oplysninger til at håndtere din forespørgsel.

Tak for din henvendelse

Thank you

Vil du høre mere?

Martin Saaby

Martin Saaby

Business Developer