Video

E-handel med eller uden PIM

Hvornår giver en PIM værdi?


Som udviklingspartner bliver vi ofte spurgt om, hvorvidt en PIM er 'nødvendig'. Det er nærliggende at sige, at en PIM er det eneste rigtige. Men vi må også erkende, at når man kigger på forretningsmodellerne ude i de danske virksomheder, så er det ikke alle steder, at en PIM nødvendigvis er lykken. 

 

Hvis vi tager en virksomhed, som er i fuld sving med en digital transformation og har bygget nogle forskellige digitale komponenter. De står nu og overvejer, om de skal investere i en PIM eller ej. Virksomheden ligger inde med oplysninger omkring alle deres kunder, priser m.m. De har også lavet en shop og er gået hele e-handelsvejen. De har lavet automatisk kataloggenerering, så alle deres prislister bliver genereret med det samme, når kunden gerne vil have dem. De har også en app kørende, hvor de også har produkter og billeder.

 

I et set-up som det her, er det oplagt at have en PIM.

 

Men hvis virksomheden nu bare har en shop, kun e-handel, og ikke noget andet. Det er en simpel verden, og lad os ovenikøbet forestille os, at butikken kun sælger jordbærsyltetøj som det eneste., så er svaret nemt. Selvfølgelig skal de ikke have en PIM til det.

 

Det, der driver, om du skal have en PIM, er volumen. Hvor mange produkter har du, eller hvor mange variationer har du. Det handler om kompleksitet, og hvor komplekse data du har. Jo højere kompleksitet, jo mere taler det for en PIM.

 

Bliv klogere lige her

Andre videoer
Bliv klogere på Struct PIM
videoer Bliv klogere på Struct PIM

Se med, når Morgenkoppen denne gang byder på en introduktion til Struct PIM med Sales Partner specialist, Per Orloff, fra Struct.

Læs mere
Composable commerce: All-in-one
videoer Composable commerce: All-in-one

Hvad er fordelen ved en all-in-one løsning, og hvornår passer man som virksomhed til sådan en? Få svaret her.

Læs mere
Hvem har styr på dataene?
videoer Hvem har styr på dataene?

Har du styr på alle de byggeklodser, der skal til for at få din commerceløsning til at køre? Se med og bliv klogere på, hvorfor det er helt essentielt.

Læs mere
Nyeste insights
Endnu et stærkt årsregnskab med betydelig vækst
artikler Endnu et stærkt årsregnskab med betydelig vækst

Udviklingshuset Ecreo kan igen se tilbage på et succesfuldt år med markant vækst både i omsætningen og på bundlinjen.

Læs mere
Mød os på E-handelskonferencen
events Mød os på E-handelskonferencen

Kom med og bliv inspireret af de nyeste trends og tendenser inden for e-handel, når Dansk Erhverv inviterer til årets største e-handelskonference.

Læs mere
Hvor resilient er din virksomhed?
artikler Hvor resilient er din virksomhed?

Og hvorfor er det et vigtigt parameter, når det kommer til at øge din virksomheds værdi markant? Dét giver Michael Wilkens dig svaret på i denne artikel.

Læs mere
Martin Saaby
Skal vi styrke din digitale forretning?
Vores Business Developer, Martin Saaby, er altid klar på en indledende snak

Giv Martin et kald

eller send ham en mail

Din strategiske udviklingspartner

Ecreo

Stærmosegårdsvej 8

5230 Odense M

+45 70 23 71 71

info@ecreo.dk

CVR 30 70 82 53