Relewise

Forbedret brugeroplevelse med intelligent søgning

Vil du høre mere?

Som navnet antyder, hjælper den platformsuafhængige løsning brugerne på vej med mere relevante, intelligente søgninger, der sikrer en målrettet og hurtig navigation på tværs af websitets øvrige struktur.

Relewises løsning er baseret på dybdegående tekstanalyser, som blandt andet korrigerer stavefejl og samtidig inddrager tidligere handlinger i søgningen, der på den måde bliver langt mere præcis og målrettet.

Foruden den forbedrede brugeroplevelse er optimeret søgning også godt for salget og konverteringsraten, og Relewises undersøgelser viser, at op mod 49% af brugerne i nogle scenarier køber et produkt, som de ikke havde intentioner om, da de påbegyndte deres brugerrejse.

Til trods for de mange avancerede features er Relewises søgemaskine blandt markedets absolut hurtigste med gennemsnitssvartider på under 0,002 sekunder - hurtigere, end du kan nå at slippe returtasten. 

Hos Ecreo er vores udviklere særdeles glade for samarbejdet, fordi Relewises løsning bygger på en stabil kodebase og et veldokumenteret API. Samtidig er der rent teknisk tale om en såkaldt server to server-løsning, som betyder, at maskinkraften ikke ligger hos brugeren men på serveren, og det er stærkt medvirkende til de tindrende hurtige svartider, som vi alle sammen drømmer om.

Skærmbillede 2022 10 27 Kl. 12.59.00

Foreslået søgetermer

Søgemotoren kommer med forslag baseret på tidligere søgninger

single-man

Personaliseret søgning

Analyserer brugeradfærd og giver resultater sorteret efter brugerens præferencer.
app-window-password-correct

Klassificering af ord

Relewise analyserer og klassificerer alle typer af ord.
content-notebook-pencil

Kan læse stavefejl

Op mod 25% af brugernes søgninger er stavet forkert. Avanceret tekstanalyse sikrer, at brugerens intentioner bliver forstået.
app-window-add

Featuresøgning

Søg og find produkter i bestemte størrelser, farver, mål eller andre relevante filtre.

Personalisering

Ved at analysere brugernes behov og præferencer giver Relewise brugerne personlige resultater. Resultaterne kan sorteres efter tidligere brand-præferencer, størrelsesønsker, relaterede produkter og meget mere. 
Vil du høre mere om dine muligheder med Relewise, er du velkommen til at kontakte os herunder.

Vil du høre mere?

Telefon

Når du kontakter Ecreo via formularen videregiver du dine informationer til Ecreo. Ved jobansøgninger deles dine oplysninger med Recruit IT ApS og HR-ON ApS, som vi anvender i forbindelse med vores ansættelsesforløb. Ecreo anvender alene dine oplysninger til at håndtere din forespørgsel.

Tag en snak med Martin

Martin Saaby

Martin Saaby

Business Developer