Event

Sådan styrker du din salgsproces og kunderelation (Kolding)

Dato
29. februar 2024
Tidspunkt
08.30 - 11.50
Sted
Volkerts Fylke, Kolding

B2B e-handel anno 2024 – sådan styrker du din salgsproces og kunderelation

I en æra hvor hver eneste klik og swipe kan konverteres til et potentielt salg, er det afgørende for virksomheder at forstå og udnytte de digitale kanalers fulde potentiale. Dette seminar vil tage dig gennem de seneste trends, succesfulde casestudier og give dig de redskaber, du behøver for at sejre i den digitale handelsarena. 

International B2B e-handel står fortsat med et kæmpe potentiale. Det handler ikke længere kun om webshopsalg, men om at styrke hele salgsprocessen og kunderelationen. En ambitiøs B2B-platform, der bringer kunder og sælgere sammen, kan være afgørende for din omsætning, sælgernes effektivitet og din konkurrencekraft. Dette er seminaret for dig, hvis du gerne vil blive klogere på, hvordan du gentænker din digitale B2B forretning, så den understøtter hele salgsprocessen til gavn for både sælgere og kunder. 

Dagens program byder på en blanding af strategisk indsigt og praktisk rådgivning, herunder hvordan du kan udnytte de nyeste digitale løsninger til at skabe mere værdi og styrke relationerne med dine kunder. Deltag i dialogen og lær, hvordan din virksomhed kan tilpasse sig det evigt udviklende digitale landskab og derved ikke kun overleve, men trives i den konkurrenceprægede verden af international e-handel.

Seminaret er afholdt

Andre events
Styrk din salgsproces og kunderelation (KBH)
events Styrk din salgsproces og kunderelation (KBH)

Til vores seminar i samarbejde med DI Handel giver vi dig svaret på, hvordan du styrker din salgsproces og kunderelation, så det får afgørende betydning for din forretning.

Læs mere
Mød os på E-handelskonferencen
events Mød os på E-handelskonferencen

Kom med og bliv inspireret af de nyeste trends og tendenser inden for e-handel, når Dansk Erhverv inviterer til årets største e-handelskonference.

Læs mere
Mød os på UCL Karrieredag
events Mød os på UCL Karrieredag

Hvis du brænder for udvikling og drømmer om en praktikplads i et udviklingshus, så kig endelig forbi vores stand til UCL Karrieredag.

Læs mere
Nyeste insights
Endnu et stærkt årsregnskab med betydelig vækst
artikler Endnu et stærkt årsregnskab med betydelig vækst

Udviklingshuset Ecreo kan igen se tilbage på et succesfuldt år med markant vækst både i omsætningen og på bundlinjen.

Læs mere
Mød os på E-handelskonferencen
events Mød os på E-handelskonferencen

Kom med og bliv inspireret af de nyeste trends og tendenser inden for e-handel, når Dansk Erhverv inviterer til årets største e-handelskonference.

Læs mere
Hvor resilient er din virksomhed?
artikler Hvor resilient er din virksomhed?

Og hvorfor er det et vigtigt parameter, når det kommer til at øge din virksomheds værdi markant? Dét giver Michael Wilkens dig svaret på i denne artikel.

Læs mere
Martin Saaby
Skal vi styrke din digitale forretning?
Vores Business Developer, Martin Saaby, er altid klar på en indledende snak

Giv Martin et kald

eller send ham en mail

Din strategiske udviklingspartner

Ecreo

Stærmosegårdsvej 8

5230 Odense M

+45 70 23 71 71

info@ecreo.dk

CVR 30 70 82 53