Struct PIM

Få kontrol over dine produktinformationer, på tværs af kanaler og konfigurationer.

Vil du høre mere?

Se også

Fleksibiliteten i Umbraco gør, at vi kan tilpasse din digitale platform 100% til dine behov.

Det princip har Struct klogt valgt at bygge videre på i Struct PIM. Den bagvedliggende arkitektur er state-of-the-art og gør, at det er nemt at tilpasse PIM platformen 100% til din forretning. Det betyder at i sidste ende gør det platformen ekstremt brugervenlig at arbejde med. Både for dig og dine kollegaer.

Udover et brugervenligt interface med segmentering og bulk-redigering, så giver Struct PIM dig også mulighed for hurtigt og nemt at eksportere og redigere dine produkter direkte i Excel. Hvorefter du kan indlæse dine ændringer direkte tilbage i produktdatabasen.

På samme måde kan du også indlæse produktinformationer direkte fra dine underleverandører med udgangspunkt i deres dataformater f.eks.: Excel, XML, CSV, JSON etc. Det kan enten gøres manuelt direkte i din produktdatabase eller som en API integration.

Hurtigt implementering

Den økonomiske og tidsmæssige investering er meget konkurrencedygtig og kan oftest klares indenfor 3 måneder fra opstart til lancering.

Det er både muligt at integrere Struct PIM i en eksisterende Umbraco-løsning, eller at køre den som en selvstændig installation med integration til din eksisterende CMS og/eller ecommerce platform.

Er du i tvivl om en PIM er det rigtige for dig?

Se videoen hvor Martin ved hjælp af sine Lego klodser viser hvornår en PIM er en god idé og hvornår det ikke giver mening.

Gør både implementering og løbende optimering af platformen til en god oplevelse — både økonomisk og tidsmæssigt.

Arkitekturen og prismodellen bag Struct PIM gør, at platformen egner sig godt til både mindre PIM-installationer og store enterprise implementeringer, hvor millioner af varenumre skal kunne håndteres på et splitsekund. Arkitekturen og performance er målrettet enterprise, mens prismodellen er struktureret, så mindre og mellemstore virksomheder også kan få et solidt fundament til håndtering af produktinformationer.

En kilde til mange kanaler

En vigtig egenskab for en PIM-platform er, at distribuere opdaterede produktionformationer til forskellige kanaler. Dét er også en af de helt grundlæggende funktioner i Struct PIM, hvor du nemt kan sætte dine kanaler op. For hver kanal du opretter, vælger og segmenterer du hvilke kategorier og produkter, der skal indgå, hvilke formater samt hvordan og hvor ofte produkterne skal distribueres.

En kanal kan f.eks. være B2C webshop, forhandlerwebshop, katalogproduktion, online markedsplads eller en tilpasset version af dit produktkatalog (XML, CSV, JSON etc.) til en eller flere af dine forhandlere.

Alle kanaler og tilhørende produktinformationer kan også hentes direkte ud fra det åbne og veldokumenterede API, som ligger rundt om Struct PIM. Det gør det nemt at integrere dine data til andre systemer.

Struct Pim Overblik

Struct PIM holder styr på dine produktinformationer

På tværs af dine eksisterende og fremtidige kanaler.

Integreret med Umbraco

Struct PIM er direkte integreret med Umbraco. Det betyder, at vi nemt kan arbejde med dine produkterinformationer i Umbraco, uanset om du har brug for en avanceret produktkonfigurator eller en e-handelsløsning med kundespecifikke priser. Vi designer og udvikler nemlig løsningen i Umbraco baseret direkte på dine produktinformationer i Struct PIM — sammen med lagertal og prissætning fra dit økonomisystem.

Vi mener ærligt at Struct PIM er blandt de absolut bedste PIM-systemer, der findes på markedet, og vi hjælper dig gerne med både inspiration, implementering og videreudvikling.

Vil du høre mere?

Telefon

Når du kontakter Ecreo via formularen videregiver du dine informationer til Ecreo. Ved jobansøgninger deles dine oplysninger med Recruit IT ApS og HR-ON ApS, som vi anvender i forbindelse med vores ansættelsesforløb. Ecreo anvender alene dine oplysninger til at håndtere din forespørgsel.

Tag en snak med Martin

Martin Saaby

Martin Saaby

Business Developer