Velkommen til Struct PIM

Kategori

  • #produkthåndtering

Dato

13. august 2021

Se også

Struct PIM er vores PIM system, som vi bruger som den underlæggende master-data håndtering, til vores forskellige commerce løsninger.

Dette er første afsnit i en serie af videoer, hvor vi tager arbejdshandskerne på, i forhold til Struct PIM. En række videoer hvor vi tager konkrete elementer ud af Struct PIM, viser dig hvordan PIM'en er sat op, og hvordan du kan arbejde med den.

Hvad er Struct PIM for en størrelse?

Du bliver mødt af et dashboard på forsiden, hvor du har overblikket over dine data. Har du mange produkter, er det svært at se om du mangler et billede eller en tekst, på et af produkterne. Dashbordet på forsiden giver dig en nem og enkelt måde, hvor du kan se om der er mangler i dine data. Struct PIM er bygget på Umbraco, og indeholder også et mediebibliotek, som man kender fra den helt klassiske Umbraco.

I de kommende videoer vil der blive dykket meget dybere, når vi tager hul på de enkelte elementer.

Vi håber du vil følge med.

Vil du høre mere?

Når du kontakter Ecreo via formularen videregiver du dine informationer til Ecreo. Ved jobansøgninger deles dine oplysninger med Recruit IT ApS og HR-ON ApS, som vi anvender i forbindelse med vores ansættelsesforløb. Ecreo anvender alene dine oplysninger til at håndtere din forespørgsel.

Tak for din henvendelse

Thank you

Tag en snak med Martin Saaby

Martin Saaby

Martin Saaby

Business Developer