Oprettelse af collections

Kategori

  • #collections

Dato

30. august 2021

Se også

I den tredje video om Struct PIM kan du blive klogere på hvordan du opretter en collection.

Du kan stå i en situation hvor det ikke gør så meget, hvilket katalog de enkelte produkter ligger i. Du vil bare gerne udstille et udsnit af produkterne. Det kan være alle produkter som er sorte, eller som indeholder "sort" i navnet. Til det er der noget der hedder Collections. Så snart der bliver sat en Collection op, bliver den synlig via API'et. Det vil sige, at den samarbejdspartner man har i integrationen på den anden side, vil få stillet de produkter til rådighed som matcher den Collection.

Du sætter en Collection op ved at:

  • Klik på de tre prikker ud for Collection
  • Klik Create Collection
  • Derefter vælge hvad der skal være af kolonner til at søge i
  • Indsæt et søgeord - i eksemplet i videoen "Busi"

Sætter du en stjerne foran søgeordet, er det ikke noget der starter med "Busi", men hvor det der bliver søgt efter, indgår i navnet. Nu vil du kunne lave en Collection der hedder "Business" og gemme den.

Den vil nu kunne ses i venstre side, og indeholder alle de produkter der hedder noget med ”Busi”. Den kan udstilles til forskellige eksterne leverandører, via det indbygget API.

Vil du høre mere?

Når du kontakter Ecreo via kontaktformularen videregiver du dine information til Ecreo. Ecreo anvender dine oplysninger til at svare dig, hvilket du kan læse mere om i vores privatlivspolitik.

Tak for din henvendelse

Thank you

Tag en snak med Martin Saaby

Martin Saaby

Martin Saaby

Business Developer