Introduktion til Best of Breed

Kategori

  • #best-of-breed,
  • #intro

Dato

18. maj 2021

Se også

Best of Breed er vigtig at forstå hvis man er ambitiøs omkring e-handel. Hvis vi kigger tilbage i historien, så er der mange som har skabt store komplekse systemer, både i økonomisystemer og webløsninger, som er svære at opgradere og i nogle situationer også svære at skalere.

Best of Breed handler om en måde at skabe en arkitektur, hvor man tager systemerne og kobler dem fra hinanden, sørger for at der er nogle enkelte systemer, der løser opgaverne rigtig godt. I stedet for at samle det hele i et stort system.

Ved at bruge best of breed, kan man skabe en arkitektur, som gør det muligt at opgradere de enkelte systemer. Man kan skalere sin platform, eller udskifte et system, hvis man har behov for det, uden man nødvendigvis skal erstatte hele sin platform.

Når du kontakter Ecreo via formularen videregiver du dine informationer til Ecreo. Ved jobansøgninger deles dine oplysninger med Recruit IT ApS og HR-ON ApS, som vi anvender i forbindelse med vores ansættelsesforløb. Ecreo anvender alene dine oplysninger til at håndtere din forespørgsel.

Tak for din henvendelse

Mange tak for din interesse! Vi bestræber os på at vende tillbage til dig, indenfor én arbejdsdag.

Vil du høre mere?

Casper

Casper Stendal

Partner