Find produkterne

Kategori

  • #produktinformationer,
  • #e-handel

Dato

25. august 2021

Se også

Velkommen til anden video i serien om Struct PIM.

Noget af det første og mest basale, som mange gerne vil vide, det er hvor er produkterne i det her tool. Når vi opretter produkter, laver vi en træstruktur, hvor de ligger i forskellige kanaler nedenunder. I demoen i videoen, er der nogle vine, som alle sammen er sorteret i en kanal.

I én PIM kan du have en masse forskellige produkttyper. Du kan have vin og elektronik eller fødevarer og biler. Den er ikke afhængig af hvad det er for nogle produkttyper, det bliver konfigureret per produkttype når den bliver sat op.

Strukturen er sat op på den måde at, når du folder den øverste kategori ud, vil du se de produkter der ligger under den kategori. Går du steppet dybere, vil der komme de forskellige varianter af det samme produkt. Der kunne være hvis det samme produkt findes i forskellige farver eller størrelser.

Hele variantstrukturen, vil vi komme ind på i en anden video.

Vil du høre mere?

Når du kontakter Ecreo via kontaktformularen videregiver du dine information til Ecreo. Ecreo anvender dine oplysninger til at svare dig, hvilket du kan læse mere om i vores privatlivspolitik.

Tak for din henvendelse

Thank you

Tag en snak med Martin Saaby

Martin Saaby

Martin Saaby

Business Developer