Best of breed hos Ecreo

Kategori

  • #best-of-breed

Dato

28. maj 2021

Se også

Vi arbejder med e-handel, omkring en Best-of-Breed arkitektur, baseret på Umbraco, Ucommerce og Struct PIM. Vi benytter Umbraco til content, marketing og landing pages. Ucommerce til e-handel og håndtering af ordrer og integrationer. Struct PIM til håndtering af produktoplysninger.

Bedst-of-Breed arkitekturen har den udfordring, at systemerne ikke nødvendigvis hænger sammen fra starten af. Men ved at vi har baseret vores tilgang på Umbraco, og vi har integreret alle systemerne fra starten af, så får du en Best-of-Breed arkitektur, som virker fra starten af, og som hænger sammen fra starten af.

Vi har udviklet en rigtig god grundskabelon, som kan udvides og tilpasses, til din virksomhed og dine fremtidsambitioner.

Når du kontakter Ecreo via formularen videregiver du dine informationer til Ecreo. Ved jobansøgninger deles dine oplysninger med Recruit IT ApS og HR-ON ApS, som vi anvender i forbindelse med vores ansættelsesforløb. Ecreo anvender alene dine oplysninger til at håndtere din forespørgsel.

Tak for din henvendelse

Mange tak for din interesse! Vi bestræber os på at vende tillbage til dig, indenfor én arbejdsdag.

Vil du høre mere?

Casper

Casper Stendal

Partner