Ucommerce

Med Ucommerce får du en skalerbar e-handelsplatform til din enterpriseløsning.

Lad os hjælpe dig
Ecomm

Kernefunktionerne i Ucommerce

Ucommerce er et modul, som du kan vælge at installere i Umbraco og på den måde få en masse e-handelsfunktionalitet med i en Umbraco løsning. Som udgangspunkt er det ikke plug and play at bruge Ucommerce. Ucommerce leverer et framework, hvor vi kan arbejde med alle de typiske e-handelsfunktioner som prissætning, produktvarianter osv. inde i Umbraco.

Vi kan bygge en motor, der integrerer med den øvrige forretning. Det kunne være et ERP-system, et CRM-system eller en PIM-løsning, hvor vi kan hente kunder, produkter, prislister osv.

God brugeroplevelse er afgørende

Udover at Ucommerce er den absolut største e-handelsplatform til Umbraco, så er en af de store forcer ved Ucommerce muligheden for at forbinde indhold med selve e-handelsløsningen. Det vil sige, at du rent faktisk kan give brugerne en bedre oplevelse, både når de skal igennem købsflowet og i produktpræsentationen.

Du har utallige muligheder i Umbraco i forhold til at lave en god oplevelse for kunden ved at præsentere ens produkter på en indbydende måde. Du kan folde produkterne ud med video og billeder kombineret med, at du har hele e-handelsmotoren nedenunder styret af Ucommerce.

De to ting bundet sammen er absolut den største fordel, som vi har - både Ucommerce og Umbraco koblet sammen i en platform.

Utallige muligheder

cloud-data-transfer

Indhent data fra andre systemer

e-commerce-touch-buy

Tilpasset købsproces

Konfigurering af produkter

cash-payment-sign-2

Bestilling og betaling

settings-user

Kundespecifikke priser

Sådan opretter du kampagner i Ucommerce

Bliv klogere på kampagner, rabatkode, fragtrabatter og meget mere.

De forstod at lytte til vores behov, zoome ind på, hvem vi er, og hvad vi ønsker.

Signe Borup, Direktør hos IntraVAT

Sine Borup

Direktør hos IntraVAT

Vil du høre mere?

Når du kontakter Ecreo via formularen videregiver du dine informationer til Ecreo. Ved jobansøgninger deles dine oplysninger med Recruit IT ApS og HR-ON ApS, som vi anvender i forbindelse med vores ansættelsesforløb. Ecreo anvender alene dine oplysninger til at håndtere din forespørgsel.

Tak for din henvendelse

Thank you

Tag en snak med Martin

Martin Saaby

Martin Saaby

Business Developer