Nye muligheder med Umbraco 8

Kategori

  • #Event,
  • #Umbraco

Dato

11. september 2019

20190827 141316

Tirsdag d. 27. august afholdte vi et arrangement med fokus på det nye Umbraco 8.

I den anledning kom Anders Trans fra Umbraco og fortalte om Umbraco, som både virksomhed og platform. Derudover fortalte Casper og Søren, om de spændende nye muligheder i Umbraco 8.

Umbraco som virksomhed og platform

Umbraco er et kommercielt open-source projekt. Det betyder, at selvom Umbraco's fælleskab udgør over 200.000 udviklere, der bidrager til platformen med input og forbedringer, så er Umbraco en kommerciel virksomhed, som man kan tegne en supportaftale med.

Dette er lidt anderledes end andre Open Source platforme som eksempelvis Joomla, hvor man som kunde er lidt mere på egen hånd, sammen med sin leverandør.

Med en Umbraco platform, får du det bedste fra både open source og den kommercielle verden. Det er win-win for din forretning og du er ikke bundet til én leverandør, da der findes mere end 1.000 bureauer som arbejder med Umbraco.

20190827 140106

Casper fra Ecreo

Casper fortæller om mulighederne i Umbraco 8.

Vi har samlet de vigtigste nyheder til dig, som overvejer en opgradering til Umbraco 8.

Infinite editing

Redigeringspaneler udfolder sig nu ovenpå hinanden som lag. Det betyder færre afbrydelser, nemmere at fordybe sig og en mere strømlinet redigeringsoplevelse.

Hvis du vil have visualiseret den nye oplevelse, så kan du se Umbraco's video om funktionen.

1 til 1 sproglag

Arbejder du med flere sproglag, vil dine sidevisninger kunne sammenlignes side om side. Dermed ville du kunne behandle flersproget sidevisninger på én gang.

Fra Umbraco 7 til 8

I den seneste udgave af Umbraco 8 er det også muligt, at flytte indhold direkte fra en eksisterende Umbraco 7-løsning til Umbraco 8. Hvilket gør en opgradering væsentligt mere overkommelig, specielt af større løsninger med meget indhold.

Vi anbefaler dog altid en grundig vurdering af investering og værdi, før du kaster dig over en opgradering.

Det giver ikke altid mening at opgradere

Det giver ikke altid mening at opgradere til den seneste version af Umbraco. Sidder du med et lille site så er det sandsynligvis en meget lille opgave på en time eller to. Men sidder du med et stort komplekst site så er det et større projekt at opgradere din løsning.

Det vigtigste er derfor, at du sætter dig ind i den nye funktionalitet, i Umbraco 8. Så kan man lave en forretningsmæssig vurdering af hvor stor en opgave det vil være at opgradere, sat op i mod, om det giver værdi at lave opgraderingen.

Hvis du ønsker at blive klogere på dette, så tag fat i Martin.

20190827 151135

Opgradering fra Umbraco 7

Søren fortæller om fordelene og ulemperne ved at opgradere.

Sikkerhedsopdateringer

Din Umbraco Cloud-løsning bliver automatisk opdateret, hvilket forbedrer din løsnings sikkerhed.

Derudover er din cloudløsning samtidig forbundet med Umbraco's supportteam, som sidder klar ved tasterne. Hvis uheldet skulle være ude, så bliver problemet hurtigt udbedret.

Større løsninger på Umbraco Cloud

Umbraco Cloud har haft udfordringer med at håndtere meget store løsninger. Det skyldes teknologien, der ligger bag platformen.

Anders fortæller, at der bliver arbejdet på højtryk for at gøre det nemmere at servicere større løsninger i Umbraco Cloud.

Overblik over Umbraco

Popularitet

Mest populære Microsoft-baseret CMS

Holdet bag

Over 50 ansatte i Umbraco HQ

Løsninger

Mere en 500.000 aktive websites

Fællesskabet

Over 225.000 aktive medlemmer

Partnere

Mere end 1.200 partnere i verden

Hvad fremtiden bringer

Samlet set bringer Umbraco 8 en masse nye muligheder for redaktører. Brugeroplevelsen er også blevet forbedret markant fra tidligere versioner.

Da det for Umbraco kun går én vej i øjeblikket, er det klart, at vi kan forvente flere store nyheder på den korte bane.

Indtil da kan vi glæde os over Umbraco 8. Hvis du er interesseret I at høre mere, så tag fat i Martin nedenfor.

Vil du høre mere om Umbraco?

Når du kontakter Ecreo via formularen videregiver du dine informationer til Ecreo. Ved jobansøgninger deles dine oplysninger med Recruit IT ApS og HR-ON ApS, som vi anvender i forbindelse med vores ansættelsesforløb. Ecreo anvender alene dine oplysninger til at håndtere din forespørgsel.

Tak for din henvendelse

Thank you

Tag en snak med Martin

Martin Saaby

Martin Saaby

Business Developer