Growth-driven design

En agil tilgang til webudvikling, som udfordrer den traditionelle model.

Jeg vil høre mere
Cover Gdd

Den kontinuerlige forbedrings-cyklus

Med Growth-driven design er lanceringen af hjemmesiden ikke slutningen, men starten af projektet. Nedenstående graf viser GDD sammenlignet med den traditionelle tilgang til design og udvikling.

GDD Graph

Validere eller falsificere hypoteser

Hypoteserne rates fra 0 til 10, hvor 10 er den idé, som kan skabe mest mulig værdi for virksomheden - lige nu og her. De ideer, der skaber mest værdi, implementeres først. Hypoteserne samles og deles med kunden, i et online Excel-ark.

Ud fra data, indsamlet fra f.eks. en splittest, kan man validere eller afvise de hypoteser der blev implementeret. Efter en given periode, bliver man klogere på om det har haft den ønskede effekt.

Splittest

GDD vs den traditionelle

check-circle-1

Omkostninger fordelt over tid

check-circle-1

Beslutninger baseret på data

check-circle-1

Løbende optimeringer ud fra test og dataremove-circle

Høje startomkostninger

remove-circle

Beslutninger baseret på antagelser

remove-circle

Udvikling stopper efter lancering

Data-dreven udvikling

De udfordringer og bias, vi oplever med den traditionelle tilgang til design og udvikling, er resultatet af en utidssvarende og forældet lærebog.

Der er en masse
potentiale som vi ved ikke bliver udnyttet maksimalt. Det er særligt i forhold til processen efter lanceringsperioden. Derfor bygger og udvikler vi digitale løsninger efter "Growth-Driven Design"-principperne. Med GDD kommer I hurtigere i luften og udnytter jeres ressourcer optimalt gennem en data-drevet tilgang.

Heatmap Fiberline

Analyseværktøj til brugerforståelse

Et eksempel på et heatmap af kundernes færden på en hjemmeside

En stærk værktøjskasse

Brugertests og splittests danner beslutningsgrundlag for optimeringen. A/B splittest er et effektivt redskab til at øge din konverteringsrate, men før denne metode bliver bragt i spil, handler det om at omsætte data til konkrete optimeringsforslag.

En god dataindsamlingsproces består af en mix-methods tilgang, hvor man kombinerer kvantitativ data med kvalitativ data. På den måde kan man teste bredt og drage bedre konklusioner, som øger testresultaternes validitet. Nedenstående er et udpluk af nogle af de værktøjer vi arbejder med:

 

  • Google Analytics

  • Heatmaps

  • Brugeroptagelser

  • Spørgeskemaundersøgelser
  • Brugerinterviews

  • A/B splittest

Vil du høre mere?

Når du kontakter Ecreo via formularen videregiver du dine informationer til Ecreo. Ved jobansøgninger deles dine oplysninger med Recruit IT ApS og HR-ON ApS, som vi anvender i forbindelse med vores ansættelsesforløb. Ecreo anvender alene dine oplysninger til at håndtere din forespørgsel.

Tak for din henvendelse

Mange tak for din interesse! Vi bestræber os på at vende tillbage til dig, indenfor én arbejdsdag.

Tag en snak med Casper

Casper

Casper Stendal

Partner