Umbraco 8.2 release

En opdatering med noget til alle

Kategori

  • #Umbraco,
  • #Udvikling,
  • #CMS

Dato

16. oktober 2019

Badges

Hurtig og nem redigering af indhold

Teksteditoren som bruges til at redigere indhold i Umbraco platformen, har fået en kraftig optimering. Der er en række nye forbedringer i editoren, som samlet set giver en endnu bedre oplevelse af at redigere indhold i Umbraco.

Hastigheden er væsentligt forbedret, således at du hurtigere kan komme i gang med at redigere dit indhold. Det gør også at hvis du har dårligt internetforbindelse, kommer teksteditoren væsentlig hurtigere frem, end tidligere.

Umbraco 8 2 B

Indsæt billeder helt uden bøvl

Med den nye teksteditor, kommer der også mulighed for at du nemt kan drag-n-drop og copy-paste billeder direkte ind i tekst editoren. Det sparer dig for en masse klik og tid, når du arbejder med billeder, som en del af dit indhold i Umbraco.

Billeder som du drag-n-drop'er eller copy-paster ind i teksteditoren, bliver helt automatisk uploadet til mediebiblioteket, så du kan bruge det samme billede flere stedet.

Ezgif.Com Crop

Drag-and-drop support

Drag-and-drop og copy-paste billeder direkte ind i tekst editoren

Fra Word eller Google Docs til Umbraco

Nu har du muligheden for at lave dit indhold i et tekstbehandlingsprogram, som Word eller Google Docs og derefter importerer indholdet direkte ind i teksteditoren i Umbraco. Ikke nok med det, så følger billederne også med.

Det er også blevet nemmere at rykke rundt i layoutet. Du kan nu drag-n-drop'e indlejrede elementer, som du synes. Det gør det væsentligt nemmere at redigere dit layout.

Ezgif.Com Crop (1)

Ny visning for indlejring af elementer

Instagram posts og videoer præsenteres som enkelte elementer

Fællesskab og forbedringer

Umbraco har et kæmpe udvikler-fællesskab, hvor alle udviklere som arbejder med platformen, også kan være med til at forbedre platformen. Der er i alt 31 tilføjelser fra Umbraco fælleskabet med i version 8.2, og nogle af dem kommer fra vores egen Umbraco MVP og seje kollega Søren Kottal, som har bidraget til forbedringerne. 

221k

Antal aktive medlemmer i udvikler-fællesskabet pr. dags dato.

1.2k

Antal gratis Umbraco moduler og pakker tilgængelige pr. dags dato.

Du kan læse mere om hvad Søren har bidraget med her.

Vil du høre mere?

Når du kontakter Ecreo via formularen videregiver du dine informationer til Ecreo. Ved jobansøgninger deles dine oplysninger med Recruit IT ApS og HR-ON ApS, som vi anvender i forbindelse med vores ansættelsesforløb. Ecreo anvender alene dine oplysninger til at håndtere din forespørgsel.

Tak for din henvendelse

Thank you

Tag en snak med Martin Saaby

Martin Saaby

Martin Saaby

Business Developer