Oprettelse af Globale lister

Kategori

  • #globale lister

Dato

5. november 2021

Se også

Det vi skal gennemgå i dag, er brugen af Globale lister.

I en situation hvor der vil være ting der går igen fx et brand som i videoen er Apple. Apple går igen på mange produkter og i stedet for at vedligeholde Apple brandet på hvert enkelt produkt så kan man gøre det gennem en global liste.

Du kan have mange forskellige lister i eksemplet her gennemgår vi den der hedder brand. Hvis vi klikker ind på den så kan vi se alle de brands som PIM'en holder. Vi har navnet, vi vil kunne skrive en beskrivelse og vi vil kunne vælge et logo.

På den måde viser vi kun Apple navnet men så snart at en webshop, katalog eller lignende bliver udstillet for produkterne fra PIM'en, så kan man på samme vis trække Apple logoet ud eller den beskrivende tekst.

Så man kan samle at det beskrivende om brandet Apple ét sted. Skal det rettes, så har du ét sted at ændre det, ét sted at skifte logo og oversætte. Det gør vedligeholdelsen af data på den længere bane meget nemmere. Globale lister er næsten altid et must i en opsætning af Struct PIM.

Vil du høre mere?

Når du kontakter Ecreo via formularen videregiver du dine informationer til Ecreo. Ved jobansøgninger deles dine oplysninger med Recruit IT ApS og HR-ON ApS, som vi anvender i forbindelse med vores ansættelsesforløb. Ecreo anvender alene dine oplysninger til at håndtere din forespørgsel.

Tak for din henvendelse

Thank you

Tag en snak med Martin Saaby

Martin Saaby

Martin Saaby

Business Developer