Importer og eksporter produkter

Kategori

  • #import/export,
  • #produktinformationer

Dato

17. september 2021

Se også

Ovenover ser du 4. afsnit i serien om Struct PIM. Denne gang vil vi tage hul på hvordan man eksportere produkter og importere dem igen. 

I demoen ovenover har vi taget noget tøj med. To t-shirts som begge hedder Ralph Lauren. Men den ene er faktisk en Hugo Boss. Derfor skal det ene navn ændres. Har du kun to produkter er det nemmest bare at ændre det direkte i PIM’en, men har du en lang liste af produkter, er det hurtigste at lave en import/eksport.

Når du har downloadet den, er den klar, og du vil kunne se produkterne i de kolonner du har valgt. Du kan nu lave de rettelser til produkterne som du måtte have, i vores eksempel kan vi nu rette den ene Ralph Lauren til Hugo Boss.

Gem arket, luk det og gå tilbage i PIM'en. I PIM’en vælger du "Import" og finder den fil du lige har rettet. Her vælger vi om det er et produkt eller om det er en variant, du har editeret. 

Du vil nu kunne se en "Damage Report", hvor du kan se hvad der er i gang med at pille ved. Ændringen du har lavet, vil være markeret med grøn. Hvis den ikke kan lave ændringen for dig, markerer den det med rødt. Hvis den er hvid, er der ikke lavet nogle ændringer. Når du er så langt, trykker vi "Commit import". Så kan vi se her under Brand, står der nu Hugo Boss, og Ralph Lauren nedenunder. Det vil sige at vi nu har fået læst vores data tilbage igen via Excel.

Vil du høre mere?

Når du kontakter Ecreo via kontaktformularen videregiver du dine information til Ecreo. Ecreo anvender dine oplysninger til at svare dig, hvilket du kan læse mere om i vores privatlivspolitik.

Tak for din henvendelse

Thank you

Tag en snak med Martin Saaby

Martin Saaby

Martin Saaby

Business Developer