Gode tips til hvorfor du skal opgradere til umbraco 8

Kategori

  • #umbraco,
  • #opgradering

Dato

25. maj 2021

Se også

Du skal opgradere til Umbraco 8 for at komme op på det nyeste. Ved at opgradere, får du glæde af alle de små forbedringer. Umbraco 7, er uden tvivl et klippe-stærkt CMS. Men hvis du gerne vil have nogle af de forbedringer med, så giver det rigtig god mening at opgradere. Forbedringerne ligger bland andet i forhold til brugerfladen, hvor du har meget nemmere ved at følge din kontekst når du arbejder med dit indhold. Du har nemmere ved at sprogvariere, hvor det førhen var mere besværligt. Der er det nu indbygget i systemet, og gør oplevelsen meget bedre.

Derudover er der også nogle performanceforbedringer, som gør platformen bedre at arbejde i. Det er tit når vi snakker performance forbedringer, at det er nogle små forskelle der er, fra version til version. Men da Umbraco 8 efterhånden er 2 år gammel, og er blevet lige så stabilt som Umbraco 7, så har du 2 års små forbedringer, der gør en stor forbedring på dit site.

Typisk er der lidt udvikling forbundet med at flytte en løsning fra Umbraco 7 til 8, fordi der er lavet mere fremtidssikret kode i Umbraco 8, som gør at nogle ting skal rettes til. Derudover har i selv mulighed for at flytte indholdet, og hvis der er sprogvarianter sat i spil, har vi udviklet et værktøj, som gør det nemmere for redaktøren, at samle de gamle sprogvarianter, til den nye måde Umbraco 8 fungerer på.

Når du kontakter Ecreo via formularen videregiver du dine informationer til Ecreo. Ved jobansøgninger deles dine oplysninger med Recruit IT ApS og HR-ON ApS, som vi anvender i forbindelse med vores ansættelsesforløb. Ecreo anvender alene dine oplysninger til at håndtere din forespørgsel.

Tak for din henvendelse

Mange tak for din interesse! Vi bestræber os på at vende tillbage til dig, indenfor én arbejdsdag.

Vil du høre mere?

Casper

Casper Stendal

Partner